Csajos est: Szülői dilemmák

Ezúttal szülőknek és leendő szülőknek szeretnénk hasznos programot nyújtani a félévzáró Csajos esten.

Csajos est

A gyereknevelés számtalan kérdéseket vet fel a szülőkben, és felgyorsult világunkban legtöbben az interneten próbálnak ezekre válaszokat találni. A mostani Csajos esten lehetőség lesz kérdezni is az előadásra meghívott szakértőtől, Révész Renáta Liliána tanácsadó pszichológustól, a Tábitha ház munkatársától. Az előadást követően a Pasiból lett férfi című norvég vígjátékot vetítjük a résztvevőknek a Barátság moziban. A film a felelősségteljes férfivá válás problematikájáról szól, egy 35 éves éretlen férfi hirtelen apává formálódásáról. Mindezt vicces helyzetkomikummal tálalja a rendező a nézők elé, férfiaknak és hölgyeknek egyaránt ajánlott megnézni!

A Csajos est kivételesen 17 órától kezdődik, a Fejér Megyei Művelődési Központ kávézójában, majd az 1-1,5 órás előadást követi a filmvetítés a Barátság moziban. A teljes program ideje alatt gyermekfelügyeletet, játszóházat biztosít a helyszínen az Ákombákom Családi Napközi.

A belépő: 1200 Ft, amely tartalmazza az előadást, a filmvetítést és a gyermekfelügyelet egyaránt. Jegyelővétel lehetséges a helyszínen hétköznapokon 9-15 óra között, valamint a moziban vetítésekkor.

Érd.: 22/313-175