Csajos est a szexről

Klettner_AnikoFebruár 12-én, csütörtökön 18 órától újabb Csajos estre várjuk az érdeklődőket a Barátság moziba. Az est témája a szexualitás, melyről tabuk nélkül fogunk beszélgetni.  A meghívott előadó Klettner Anikó szexuálpszichológus, klinikai szakpszichológus.

A szakértő szerint a szexualitás élvezete, az örömadás, az intimitás két ember között hozzá tartozik a teljes élethez, sőt a jobb egészséghez. Ezért fontos, hogy ha érzelmi, szexuális problémák kínoznak, szakemberhez forduljunk. Az idő nem megoldja, hanem fixálja, súlyosbítja az ilyen típusú gondokat.

Kérdezzen bátran!

A résztvevőknek lehetőségük lesz az előadás előtti napokban a témával kapcsolatos kérdéseiket feltenni online, vagy a mozinál elhelyezett ládában. A kérdező anonimitása mindkét esetben biztosított. A kérdésekre a szakértő az előadás során válaszol.

Kérdéseit itt teheti fel:
[contact-form-7 id="2554" title="1 kapcsolati űrlap"]

 

Az előadás egy ausztrál vígjáték vetítésével folytatódik:
A Szexterápia az orgazmus köré építi az öt történetszálból összefonódó cselekményt, de a testiségen kívül másról is szól: szerelemről, önzésről és önzetlenségről, hazugságról és őszinteségről, és legfőképpen az egymás közti kommunikációról. A helyenként meghökkentő, máshol megható, egy ponton összetalálkozó történetek könnyed szórakozást ígérnek sok nevetéssel, ugyanakkor tabukat feszegetnek és elgondolkodtatnak a párkapcsolatok működéséről is.

Belépő: 1.200 Ft

Szexterápia

Csajos est