Június 13., szombat 16 óra

Hazánk 3D-ben

 magyar dokumentumfilm, 52 perc, 2015
Rendező: Gráner József

Gráner József az országban egyedüliként készít 3D-s filmeket különböző témákból. Első 3D-s alkotásai – Az űrkutatás története, Csodálatos univerzum –  jelenleg is megtalálható a budapesti Planetárium műsorában. A vállalkozó szellemű rendező 6 évnyi munkájának termése 8 film, melyeket a Barátság mozi is vetített az elmúlt évek során. Legújabb filmje – a Hazánk 3D-ben – egy év alatt készült el, és mintegy 80 település szépségeit mutatja be a nézőnek korszerű technológiával.

A Balassi Intézet támogatásával a film megjárta tavaly Moszkvát és Pekinget, és további külföldi meghívások érkeznek folyamatosan a film bemutatására.

Májusban két alkalommal is látható lesz a film a Barátság moziban, továbbá egész hónapban jelentkezhetnek iskolás csoportok a filmből meghirdetett kedvezményes vetítésekre.

Belépő: 900 Ft

Hazánk 3D-ben

A filmből kedvezményes vetítést szervezünk május 18. – június 12. között iskolás csoportok (min. 20 fő) részére, választható időpontokban, előzetes bejelentkezés alapján. A kedvezményes belépő ára: 700 Ft/diák, a kísérő pedagógusok számára ingyenes. Érd.: 22/313-175

 

  
Címkék: