Megkezdődött a jegyelővétel a Zsivány Egyesre

November 28-tól vásárolhatók jegyek Magyarországon a Star Wars-univerzum sokak által várt új történetére. A Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet december 14-én, szerdán este már látható lesz a Barátság moziban, így aki időben megváltja jegyét, az elsők között élheti át az idei év Star Wars-kalandját.

Ez lesz az első különálló Star Wars-film, és több szempontból is el fog térni az eddigi, egy messzi-messzi galaxisban játszódó művektől. A történet szerint a galaxisban dúló háború alatt szokatlan hősök verődnek össze, hogy egy képtelennek tűnő küldetés keretében ellopják a Birodalom pusztító fegyvere, a Halálcsillag tervrajzait. A Star Wars-univerzum eme kulcsmomentuma hétköznapi embereket hoz össze, akik nem mindennapi tetteket hajtanak végre, s közben részeseivé válnak valaminek, ami messze túlmutat rajtuk.

Hétfőn indul a jegyelővétel a Zsivány Egyesre

A Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet rendezője Gareth Edwards, főszereplői Felicity Jones, Diego Luna, Ben Mendelsohn, Donnie Yen, Mads Mikkelsen, Alan Tudyk, Riz Ahmed. A filmet 2D-s és 3D-s verzióban is vetítjük.

Jegyek elővételben november 28., hétfőtől hétköznap 10-15 óra között a Művészetek Házában, valamint a mozi jegypénztárában nyitvatartási időben (vetítések előtt két órával és a vetítések ideje alatt) kaphatók.
Online foglalás »

Jegyárak:
2D: 900 Ft
3D: 1.200 Ft

Decemberi vetítési időpontok:

Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet 3D
December 14., szerda 20 óra
December 15., csütörtök 18 és 20.20 óra
December 16., péntek 20.20 óra
December 17., szombat 20.15 óra
December 24., szombat 16 óra
December 31., szombat 20.15 óra

Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet 2D
December 16., péntek 18 óra
December 17., szombat 15 óra