Kedvezményes vetítések gyerekcsoportoknak

A Barátság mozi folyamatos kedvezményes vetítések kínál óvodás, általános iskolás és középiskolás csoportok részére június 15-ig. Tavaszi-nyári időszakban április 26-a óta várjuk a csoportok jelentkezését, ez idő alatt 810 kisgyermeknek és diáknak vetítettünk filmeket. Az óvodások körében a Nyuszi suli animációs film a kedvenc, az iskolások között a Kincsem című film a befutó.

A Film Akadémia ajánlásával vetítettük az Ignác című filmet,amelyet nagy érdeklődés övezett a Ciszterci Szent István Gimnáziumban. Az iskolából 338 fiatal tekintette meg a filmes alkotást. Történelmi dráma Loyolai Szent Ignácnak, a jezsuita rend alapítójának visszaemlékezései alapján mutatja be életét. Egy katona története, egy erőszakos, bűnös emberé, aki miközben megpróbált a fény felé fordulni, rákényszerült arra, hogy egészen a legvégsőkig, a halál küszöbéig elmenve megküzdjön belső démonaival. A szent életét bemutató filmet Paolo Dy írta és rendezte. A filmet a mozi kínálatában is bevettük, az érdeklődők június 2-án 20 órakor tekinthetik meg.

Továbbra is várjuk a jelentkező osztályokat, csoportokat a baratsagmozi@baratsagmozi.hu e-mail címen és a 22/313-175 telefonszámon.

Ignác