Csajos est: Zsebünkben a boldogságunk…?

Október 25-én, szerdán 18 órakor  folytatódik a Csajos estek sorozata a Barátság moziban: a filmvetítéssel egybekötött beszélgetés témája ezúttal a boldogság titka lesz. Meghívott vendégünk Varga Emese, a Stylemagazin újságírója, a beszélgetés után  A boldogság titka című argentin-brazil romantikus vígjátékot vetítjük.

Csajos est

Zsebünkben a boldogságunk…?

Az est témája a 21. században való boldogságkeresés, ezen belül a kapcsolataink milyensége, hogyan legyünk önmagunk, hogyan éljük meg a jelen boldogságát. Az interaktív esten Varga Emese, a Stylemagazin újságírója a közönség bevonásával keresi a választ arra, hogyan találjuk meg a jelenben is a pillanatnyi örömöt, mi a sikeres nő boldogságának titka. Szó esik az önbecsülésről, az önbizalomról, arról, hogy miként legyünk önmagunk – ezeket ismert emberek példáján keresztül mutatja be az est előadója, aki így mutatja be magát:

Varga EmeseVarga Emese vagyok, és már kiskorom óta nem tudok nem írni.

Biztonságosan, két méterrel lebegek csak a föld felett, de abból nem igazán szeretnék engedni. Mindig izzadni kezd a tenyerem, ha arra gondolok, hogy az írásaimat olvasva valaki felsóhajt, és azt gondolja „áh, ez az, amit kerestem!”, ezért remélem megbocsátható, hogy egyébként közgazdásznak tanulok.  Szeretek motiváltan kelni még hétfőnként is, kócos konttyal és kávéval a kezemben rácsodálkozni a világra.

Több mint két éve foglalkozom újságírással, és a legnagyobb vágyam az, hogy országról országra utazva írhassak cikkeket, miközben nyakig megmártózom az új élményekben.

Több oldalra is írtam eddig vendégszerzőként, egy évet dolgoztam a Petőfi Live-nál, mielőtt a Stylemagazinhoz kerültem. Amióta lehetőségem van kissé érzelmesebb hangvételű, leginkább nőket érintő cikkeket is publikálni, rengeteg visszajelzést kapok arról, hogy sokan megélték már az általam megírt helyzeteket, és erőt merítenek az írásaimból. Talán ez adja a legnagyobb löketet nekem.