A moziról

Barátság mozi

A székesfehérvári Barátság mozi 1986-ban nyitotta meg kapuit. Az Art-mozi Egyesület tagja, és 2013. decembere óta a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Hivatala határozata alapján art moziként üzemel. Műsorválasztéka az igényes művészfilmek, dokumentumfilmek és a magyar alkotások kedvelőinek szól.

A  kis mozi rendszeresen szervez tematikus filmheteket, filmsorozatokat, díszbemutatókat, és vetít kedvezményesen iskolai csoportok számára. A 60 férőhelyes moziterem korszerű hangrendszerrel és digitális vetítőgéppel rendelkezik. A klimatizált terem szívesen szolgál családi és céges rendezvények helyszínéül is.

A Barátság mozi Székesfehérvár Megyei Jogú Város, a Nemzeti Erőforrások Minisztériuma és az NKA anyagi támogatásával, valamint a hozzánk járó filmbarátok hűséges mozilátogatásával működik/het.

Amennyiben szeretne a mozi műsoráról e-mailben értesülni, küldjön levelet a mozi címére: baratsagmozi@baratsagmozi.hu. Az e-mail tárgya: moziműsor.

Belépő: 1.100 Ft, a 3D-s vetítésekre 1.400 Ft

Jegyfoglalás/jegyelővétel:  személyesen a pénztárban, amely a vetítések előtt két órával nyit, illetve online jegyfoglalás éjjel-nappal honlapunkon.

Házirend »


Béreljen mozit!

Családi és munkahelyi rendezvényekhez egyaránt ajánljuk a 60 férőhelyes Barátság mozit! Klimatizált moziterem, digitális vetítőgép, ívelt szélesvászon, pódium és korszerű hangrendszer áll bérlőink rendelkezésére, amely kiváló élményt biztosít filmnézéshez, előadásokhoz.

Béreljen mozit!


Mozink a 2014-es felújítás után:

Mozink a korábbi években:

 

Barátság mozi