Műsor


2016. júniusJúnius 6., hétfő 18 óra

Máris hiányzol

 magyarul beszélő angol romantikus film, 112 perc, 2015
Szereplők: Drew Barrymore, Toni Collette, Paddy Considine
Rendező: Catherine Hardwicke
Forgalmazó: Cinetel Kft.

Máris hiányzol A Máris hiányzol egy őszinte és erőteljes történet két legjobb barátnő, Milly és Jess kapcsolatáról. Gyermekkoruktól fogva mindent megosztottak egymással – a ruhákat, a titkokat és még a pasikat is. A két nő barátsága megingathatatlan. Vagy mégsem? Az élet néha kegyetlen. Míg Jess legboldogabb időszakát éli, addig Millynél mellrákot diagnosztizálnak.Tovább »
Június 7., kedd 18 óra

Tiszta szívvel közönségtalálkozó


Tiszta szívvel közönségtalálkozó A 17. Kortárs Művészeti Fesztivál keretében szervezett találkozón a Tiszta szívvel című magyar akció-vígjáték alkotóival és szereplőivel, Till Attilával, Thuróczy Szabolccsal és Fenyvesi Zoltánnal ismerkedhet meg a közönség június 7-én, kedden 18 órától a Barátság moziban. A találkozó után természetesen a filmet is levetítjük. A közönségtalálkozóra a belépés ingyenes.Tovább »
Június 9., csütörtök 18 óra

Haifai kikötő

 feliratos izraeli dráma, 105 perc, 2015 (BA)
Szereplők: Itay Tiran, Uri Klauzner, Michaela Eshet
Rendező: Elad Keidan
Forgalmazó: Cirko Film Kft.

Haifai kikötő Két férfi sétál Haifa óvárosában. Ellentétes irányban mennek: egyikük felfelé, a másik pedig lefelé igyekszik a hegyen. A Haifai séta filozofikus körkép az egyénről, társadalomról, identitásról – és magáról az életről.Tovább »
Június 9., csütörtök 20 óra

Alice Tükörországban

 magyarul beszélő amerikai fantasztikus film, 2016
Szereplők: Mia Wasikowska, Johnny Depp, Helena Bonham Carter
Rendező: James Bobin
Forgalmazó: Fórum Hungary

Alice Tükörországban A Disney Alice Tükörországban című kalandjában ismét életre kelnek Lewis Carroll felejthetetlen figurái. Alice visszatér Csodaországba, ahol ráadásul még időutazóvá is kell válnia, hogy megmenthesse a bolond Kalapost. Tovább »
Június 11., szombat 16 óra

Janis – A Janis Joplin-sztori

 feliratos amerikai dokumentumfilm, 103 perc, 2015
Szereplők: Janis Joplin
Rendező: Amy Berg
Forgalmazó: ADS Service Kft.

Janis – A Janis Joplin-sztori Janis Joplin volt a legnagyobb bluesénekesnő, aki fehér létére olyan tökélyre fejlesztette a stílust, mint még fekete elődei sohasem. Későbbi jelmondatához híven – „élj gyorsan, szeress szenvedélyesen, halj meg fiatalon” – élt, sok rocklegendához hasonlóan 27 évesen érte a halál. Amy Berg dokumentumfilmje az énekesnő rövid, ám annál mozgalmasabb életét követi nyomon.Tovább »
Június 14., kedd 18 óra

Szemfényvesztők 2.

 magyarul beszélő amerikai akciófilm, 130 perc, 2016
Szereplők: Jesse Eisenberg, Lizzy Caplan, Daniel Radcliffe
Rendező: Jon M. Chu
Forgalmazó: Freeman Entertainment Kft.

Szemfényvesztők 2. A négy lovas, valamint az előző részben rendőr­nyo­mo­zó­ként feltűnő, titokzatos és karizmatikus Dylan ismét feladja a közönségnek a leckét, miközben tovább feszegetik a színpadi illúziókeltés határait, és bejárják az egész földtekét. Egy évvel azután, hogy lóvá tették az FBI-t, és elnyerték a tömegek csodálatát Robin Hoodot idéző nagyszabású mutatványaikkal, az illuzionisták új előadással rukkolnak elő, azt remélve, hogy felfedhetik egy számítógépes guru piszkos üzelmeit.Tovább »
Június 14., kedd 20.15 óra

Csodálatos Boccaccio

 feliratos olasz-francia vígjáték, 120 perc, 2015
Szereplők: Lello Arena, Paola Cortellesi, Carolina Crescentini
Rendező: Paolo Taviani, Vittorio Taviani
Forgalmazó: Vertigo Média Kft.

Csodálatos Boccaccio Pestis tizedeli Firenze lakosságát 1348-ban, rettegésben tartva azt a néhány egészséges embert, aki még nem kapta el a pusztító kórt. Hét fiatal lány és három fiú úgy dönt, a járvány elől vidékre menekülnek. Ott, hogy feledtessék halandóságukat és azzal járó félelmüket, különböző történeteket mesélnek egymásnak. De akármennyire is különbözőek a mesék, egy dolog közös bennük: mindegyik a szerelemről szól.Tovább »
Június 16., csütörtök 10 óra

A dzsungel könyve

 magyarul beszélő amerikai film, 2016
Szereplők: Neel Sethi, Ben Kingsley, Scarlett Johansson
Rendező: Jon Favreau
Forgalmazó: Fórum Hungary

A dzsungel könyve Maugli, akit farkasok neveltek, a félelmetes tigrissel, Sir Kánnal találja magát szembe. Mivel a rettentő ragadozón korábban már komoly sebeket ejtett az Ember, ellenségként tekint a fiúra. Maugli ezért elhagyja az egyetlen otthont, amit eddig ismert és egy lenyűgöző utazásra indul, amely során önmagát is jobban megismerheti. Szigorú mentora, Bagira a párduc és a szabad szellemű medve, Balu társaságában Maugli a dzsungel számos lakójával találkozik. Tovább »
Június 17., péntek 10 óra

Angry Birds – A film

 magyarul beszélő amerikai-finn családi animációs film, 2016
Rendező: Fergal Reilly, Clay Kaytis
Forgalmazó: InterCom

Angry Birds – A film Végre kiderül, miért dühösek a madarak! Hisz eredetileg Madár-szigeten csupa kedves, boldog és a repüléssel nem is kísérletező szárnyas élte világát. A nagyszerű társaságból viszont valahogy mindig kilógott a három jó barát: Piros, aki azért néha kissé ingerült valamint hű haverjai, Chuck és Bomba. Amikor viszont titokzatos, zöld malacok szállnak partra náluk, ők hárman sejtik meg először, mivel próbálkoznak a vendégek: és az ő dolguk, hogy megállítsák őket. Tovább »
Június 18., szombat 10 és 16 óra

Szenilla nyomában 3D

 magyarul beszélő amerikai családi animációs film, 95 perc, 2015
Magyar hangok: Zakariás Éva, Király Attila, Farkasinszky Edit

Rendező: Andrew Stanton
Forgalmazó: Fórum Hungary

Szenilla nyomában A Disney-Pixar egyik legjobban várt animációs filmje a nagy sikerű Némó nyomában folytatása. Az aranyhal-memóriájú kék halacska elindul, hogy válaszokat találjon a múltjával kapcsolatos kérdésekre. Kicsoda ő? Kik a szülei? Miért nem emlékszik semmire? És vajon hol tanult meg ámbrásul? Erre a kalandra elkísérik bohóchal barátai, Némó és Pizsi is, illetve a korábbi filmben megkedvelt számos figura is újra feltűnik, például Plecsni tanár úr, Búb és Süke az akváriumból, illetve a végtelenül laza teknős, Cool.Tovább »
Június 21., kedd 18 óra

Egy szó, mint száz: szerelem!

 feliratos dán romantikus vígjáték, 100 perc, 2015
Szereplők: Jens Albinus, Nadia Auda, Danica Curcic
Rendező: May el-Toukhy
Forgalmazó: Cirko Film Kft.

Egy szó, mint száz: szerelem! Ellen és barátnői eltökélten keresik a szerelmet. A film három éven át kíséri öt késő harmincas-kora negyvenes nő életét, és nyolc fejezetben mutatja be csalódásaikat és örömeiket, könnyeiket és mosolyaikat. Küzdelmeik háttere mind a nyolc fejezetben egy-egy különleges esemény: szilveszteri parti, házavató, meglepetésbuli, szentivánéji mulatság, esküvő, névadó ünnepség, házassági évforduló, illetve születésnap. Vajon megtalálja-e Ellent és barátnőit a boldogság?Tovább »
Június 22., szerda 10 óra

Robinson Crusoe

 magyarul beszélő belga-francia családi animációs film, 89 perc, 2016
Rendező: Ben Stassen, Vincent Kesteloot
Forgalmazó: Big Bang Media

Robinson Crusoe Kedd, a társaságfüggő papagáj egy csöpp egzotikus szigeten él vidám barátaival. Habár a sziget maga a paradicsom, Kedd semmi másról nem tud álmodozni, csak arról, hogy felfedezze a világot. Egy hatalmas vihar után barátaival egy fura szerzetet találnak a parton: Robinson Crusoe-t. Kedd pedig egyből meglátja benne a lehetőséget, hogy más szigetekre is eljusson vele.Tovább »
Június 23., csütörtök 10 óra

Zootropolis – Állati nagy balhé

 magyarul beszélő amerikai családi animációs film, 108 perc, 2016
Rendező: Jared Bush, Rich Moore, Byron Howard
Forgalmazó: UIP-Duna Film

Zootropolis – Állati nagy balhé Amikor Judy Hopps, a zöldfülű rendőr megérkezik Zootropolisba, a modern emlősök fővárosába, rá kell ébrednie, hogy nem egyszerű feladat első nyuszinak lenni a nagy és erős állatokkal telezsúfolt rendőrségen. Judy azonban elszántan bizonyítani akar, ezért ugrik az első lehetőségre, hogy a végére járjon egy ügynek, még ha ez azt is jelenti, hogy együtt kell dolgoznia a gyors észjárású szélhámos rókával, Nick Wilde-dal.Tovább »
Június 23., csütörtök 18 óra

Liliom ösvény

 magyar film, 2015
Szereplők: Stefanovics Angéla, Sótonyi Bálint, Székely B. Miklós
Rendező: Fliegauf Benedek
Forgalmazó: Big Bang Media

Liliom ösvény A Liliom ösvény egy anya és kisfia utazását kíséri végig egy mesékkel, emlékekkel és belső démonokkal övezett úton. Rebeka a képzeletbeli világán át tárja fel saját és elhunyt édesanyjához kötődő múltjának részleteit Dani előtt, aki a meséken keresztül szembesül az élet és a halál legfontosabb kérdéseivel.Tovább »
Június 24., péntek 10 óra

Évszakok

 francia-német természetfilm, 97 perc, 2015
Rendező: Jacques Perrin, Jacques Cluzaud
Forgalmazó: Mozinet

Évszakok Jacques Perrin és Jacques Cluzaud, a hatalmas sikerű Vándormadarak alkotói valószínűleg a filmtörténet legnagyszabásúbb természetfilmjét készítették el: a több éven át forgatott, 40 millió dolláros költségvetésű Évszakok Európa elmúlt csaknem húszezer évének történetét mutatja be – az állatok nézőpontjából.Tovább »
Június 25., szombat 20 óra

Neon démon

 feliratos francia-amerikai-dán thriller, 110 perc, 2016
Szereplők: Elle Fanning, Keanu Reeves, Christina Hendricks
Rendező: Nicolas Winding Refn
Forgalmazó: Vertigo Média Kft.

Neon démon Jesse, a feltörekvő modell Los Angelesbe költözik, hogy valóra váltsa az álmát. A divatvilág azonban nem várt módon szippantja be, ráadásul egy csoport varázslatos modell között nem várt konfliktusba keveredik. Mindannyian szenvedélyesen vágynak a kifutó sikerére és ezért szemmel láthatóan bármit hajlandók lennének megtenni. Jesse-nek azonban a siker mellett meg kell küzdenie a fotósok fan­tá­zia­je­le­ne­tei­vel, a lakásába behatoló isme­ret­le­nek­kel és a mind fur­csáb­ban viselkedő kollégáival is.Tovább »
Június 28., kedd 18 óra

Mielőtt megismertelek

 feliratos amerikai dráma, 2016
Szereplők: Emilia Clarke, Sam Claflin, Charles Dance
Rendező: Thea Sharrock
Forgalmazó: Fórum Hungary

Mielőtt megismertelek Louisa „Lou” Clark egy különös házban él Anglia egyik vidéki részén. A 26 éves nőt mindenki kreatív különcnek ismeri, aki nem igazán tud mit kezdeni az életével és egyik állástól a másikig tengődik. Bár jellemzően optimista természet, hatalmas próbatétel elé állítja az élet, amikor elvállalja a legújabb munkáját. A helyi „kastélyban” kell gondját viselnie egy fiatal, gazdag bankárnak, Will Traynornek, aki két évvel korábban egy baleset következtében kerekesszékbe kényszerült. Tovább »
Június 28., kedd 20 óra

Rendes fickók

 magyarul beszélő amerikai krimi-vígjáték, 116 perc, 2016
Szereplők: Ryan Gosling, Russell Crowe, Matt Bomer
Rendező: Shane Black
Forgalmazó: Freeman Film

Rendes fickók Mi a jobb egy tökös és nagypofájú nyomozónál? Két tökös és nagypofájú nyomozó. Igaz, az egyik inkább csak verőlegény, a másik meg a világ leggázabb detektívje, de mindketten lelkesek, szeretik az alkoholt, és nem restek erőszakot alkalmazni a jó ügy és a jók nők érdekében. Jó ügyekből és jó nőkből pedig nincs hiány…Tovább »

Jelmagyarázat

Archívum

2018. február

2018. január

2017. december

2017. november

2017. október

2017. szeptember

2017. augusztus

2017. július

2017. június

2017. május

2017. április

2017. március

2017. február

2017. január

2016. december

2016. november

2016. október

2016. szeptember

2016. augusztus

2016. július

2016. június

2016. május

2016. április

2016. március

2016. február

2016. január

2015. december

2015. november

2015. október

2015. szeptember

2015. augusztus

2015. július

2015. június

2015. május

2015. április

2015. március

2015. február

2015. január

2014. december

2014. november

2014. október

2014. szeptember

2014. augusztus

2014. július

2014. június

2014. május

2014. április

2014. március

2014. február

2014. január

2013. december

2013. november

2013. október

2013. szeptember

2013. augusztus

2013. július

2013. június

2013. május

 

Korábbi honlapunk, 2010-2013-as archívum »