Műsor


2016. júliusJúlius 1., péntek 18 óra

Rúzs, reptér, satöbbi

 feliratos svéd vígjáték, 95 perc, 2012
Szereplők: Jonas Karlsson, Björn Andersson, Björn Gustafsson
Rendező: Marten Klingberg
Forgalmazó: Cirko Film

Rúzs, reptér, satöbbi Vallet, a pilótát nem elég, hogy kirúgják a munkahelyéről, de a felesége is elhagyja. Egyetlen célja, hogy új munkát találjon, de ez nem olyan egyszerű, mint amilyennek tűnik. Döntő lépésre szánja el magát és jelentkezik egy légitársasághoz, ahol női pilótát keresnek. Valle nem habozik: beöltözik nőnek, majd jelentkezik az állásra.Tovább »
Július 2., szombat 16 óra

Szenilla nyomában

 magyarul beszélő amerikai családi animációs film, 95 perc, 2015
Magyar hangok: Zakariás Éva, Király Attila, Farkasinszky Edit

Rendező: Andrew Stanton
Forgalmazó: Fórum Hungary

Szenilla nyomában A Disney-Pixar egyik legjobban várt animációs filmje a nagy sikerű Némó nyomában folytatása. Az aranyhal-memóriájú kék halacska elindul, hogy válaszokat találjon a múltjával kapcsolatos kérdésekre. Kicsoda ő? Kik a szülei? Miért nem emlékszik semmire? És vajon hol tanult meg ámbrásul? Erre a kalandra elkísérik bohóchal barátai, Némó és Pizsi is, illetve a korábbi filmben megkedvelt számos figura is újra feltűnik, például Plecsni tanár úr, Búb és Süke az akváriumból, illetve a végtelenül laza teknős, Cool.Tovább »
Július 2., szombat 20 óra

Lavina

 feliratos svéd-dán-norvég játékfilm, 118 perc, 2014
Szereplők: Johannes Kuhnke, Kristofer Hivju, Vincent Wettergren, Clara Wettergren
Rendező: Ruben Östlund
Forgalmazó: Cirko Film

Lavina Egy svéd család úgy dönt, hogy a francia Alpokban tölt pár napot, hogy kiélvezzék a síparadicsom adta gyönyöröket. Minden remekül alakul, egészen addig, amíg egy hatalmas lavina elsöpri a síparadicsom nagy részét. Az anya első gondolata, hogy gyermekeit megóvja. Férje után üvölt segítségért, azonban ő saját bőrét mentve fut a veszély elől. Tovább »
Július 5., kedd 18 óra

Ezerízű szerelem

 feliratos indiai-francia-német-amerikai vígjáték, 104 perc, 2013
Szereplők: Irrfan Khan, Nimrat Kaur, Denzil Smith
Rendező: Ritesh Batra
Forgalmazó: Cirko Film

Ezerízű szerelem Ila konzervatív háziasszonyként éli az életét férjével és kislányával. Házasságuk kihűlőben, férje eltávolodott tőle. Szomszédasszonyával tervet készítenek a férfi visszahódítására. Ila egy csipet varázslat, egy különleges fűszer segítségével szédítő ebédet készít. Ám a várt eredmény elmarad, mivel az ételhordó rossz címre érkezik: egy megkeseredett, magányos, nyugdíj előtt álló hivatalnok, Saajan asztalán landol a gondosan elkészített ebéd.Tovább »
Július 9., szombat 18 óra

Csak a szerelem számít

 feliratos dán-svéd-olasz-francia-német romantikus vígjáték, 116 perc, 2012
Szereplők: Pierce Brosnan, Trine Dyrholm, Kim Bodnia
Rendező: Susanne Bier
Forgalmazó: Cirko Film

_csakaszerelem3_feat Philip, a sikeres, középkorú angol özvegy üzletember Dániában él. Ida egy dán fodrász, aki rákbetegként a haját is elveszíti, megtudja, hogy a férje csalja őt. Ennek a két meggyötört léleknek a sorsa egybefonódik, amikor elutaznak Sorrentóba, Olaszországba, egy esküvőre, ahol a férfi fia, Patrick, a nő lányával, Astriddal köt házasságot. Miközben a fiatalok sorsa nem várt fordulatot vesz, Philip és Ida egymásra találnak.Tovább »
Július 12., kedd 18 óra

Az ember, akit Ovénak hívnak

 magyarul beszélő svéd fekete komédia, 116 perc, 2015
Szereplők: Rolf Lassgard, Zozan Akgün, Tobias Almborg
Rendező: Hannes Holm
Forgalmazó: Vertigo Média Kft.

Az ember, akit Ovénak hívnak Az 59 éves Ovét csak a hétköznapi rutinja élteti, és az, hogy Saabot vezessen. És megvan a sommás véleménye mindenkiről, akik képesek Volvót, vagy bármilyen lehetetlen külföldi márkát vásárolni. De hirtelen minden a jelentőségét veszíti, amikor Ovét elküldik a munkahelyéről. S ha mindez még nem volna elég, még egy új család is a szomszédságba költözik, akik annak ellenére látják a férfi hatalmas szívét, hogy Ove mindenkivel azt akarja elhitetni, neki igazából nincs is szíve. Tovább »
Július 12., kedd 20 óra

Ha Isten úgy akarja

 magyarul beszélő olasz vígjáték, 88 perc, 2015
Szereplők: Marco Giallini, Alessandro Gassman, Laura Morante
Rendező: Edoardo Maria Falcone
Forgalmazó: Cinenuovo Kft.

Ha Isten úgy akarja Tommaso, az elismert római szívsebész magabiztos és sikeres ember. Látszólag a családi élete is rendben van, leginkább pedig fiára büszke, aki az ő nyomdokain jár, hiszen orvosnak készül. Egy nap azonban váratlan fordulat történik: a fiú bejelenti a családnak, hogy félbehagyja az orvosi egyetemet, mert megváltozott az élete és pap szeretne lenni.Tovább »
Július 14., csütörtök 18 óra

Egy őrült pillanat

 feliratos francia romantikus vígjáték, 105 perc, 2015
Szereplők: Vincent Cassel, François Cluzet, Lola Le Lann
Rendező: Jean-François Richet
Forgalmazó: Cinetel Kft.

Egy őrült pillanat Laurent és Antoine, a két középkorú férfi tinédzser lányaikkal együtt nyaralni indulnak. A fiatalok cserfesek és lobog bennük a tűz, de mint kiderül, a papák se küldték még nyugdíjba libidójukat. Amikor Antoine lánya kikezd Laurent-nal, a nyugodt vakációnak azonnal lőttek. A férfi zavarában azt se tudja, mire figyeljen jobban: arra, hogy barátja nehogy észrevegyen valamit a kalandból, vagy arra, hogy miként hárítsa a szexi lány közeledését. Tovább »
Július 15., péntek 18 óra

Az igaz szerelem receptje

 feliratos svéd romantikus vígjáték, 99 perc, 2013
Szereplők: Rakel Wärmländer, Iwa Boman, Josephine Bornebusch
Rendező: Teresa Fabik
Forgalmazó: Cirko Film

Az igaz szerelem receptje Agnes kitűnő séf, imádja a munkáját, boldog párkapcsolatban él, és van egy barátja, akire mindig számíthat. Minden csodásan alakul az életében, azonban hirtelen minden megváltozik. Ugyanazon a napon, amikor elveszíti az állását, szerelme is kiadja az útját. Kis idő elteltével barátjától kap lehetőséget, hogy társtulajdonosként beszálljon egy újonnan nyíló étterembe, ami jó alkalomnak ígérkezik, hogy rendbe tehesse darabokra hullott életét. Tovább »
Július 15., péntek 20 óra

A pap gyermekei

 feliratos horvát vígjáték, 93 perc, 2013
Szereplők: Krešimir Mikić, Lazar Ristovski, Goran Bogdan
Rendező: Vinko Brešan
Forgalmazó: Mozinet

A pap gyermekei Don Fabijan, egy kis horvát sziget ifjú és energikus papja elkeseredve látja, hogy a helyiek mennyire nem tekintik fontosnak az utódnemzést, ezért sajátos módot talál ki arra, hogy növelje a lakosok és így a hívek számát: gondoskodik róla, hogy a helyi boltokban fellelhető összes óvszeren apró lyuk segítse a gyerekszaporulatot. Egyre bonyolódó akciótervéhez tettestársakra lel Petar, az újságárus és Marin, a gyógyszerész személyében.Tovább »
Július 16., szombat 16 óra

A messzi Észak

 magyarul beszélő francia-dán családi animációs film, 81 perc, 2015
Rendező: Rémi Chayé
Forgalmazó: Cirko Film

A messzi észak Oroszország, a 19. század vége. A fiatal arisztokrata lány, Szása szülei nem nézik jó szemmel a lány terveit, és azt akarják, hogy mielőbb férjhez menjen, már a vőlegényt is kiszemelték. A lány fellázad a sorsa ellen, elmenekül otthonról, és elhatározza, hogy felkutatja nagyapját – a messzi Északon. Rémi Chayé alkotása a rangos Annecy animációs filmfesztiválon közönségdíjat, a tokiói animefesztiválon nagydíjat nyert.Tovább »
Július 19., kedd 18 óra

Gemma Bovery

 feliratos francia romantikus film, 99 perc, 2014
Szereplők: Fabrice Luchini, Gemma Arterton, Jason Flemyng
Rendező: Anne Fontaine
Forgalmazó: Mozinet

Gemma Bovery Az idilli normandiai falu békés életét felkavarja a nagyvilági Gemma Bovery és férje érkezése. A különös szépségű nő már pusztán megjelenésével is felhívja magára a helyi pékséget vezető Martin figyelmét, a középkorú férfi érdeklődése pedig lassan rajongássá válik, ahogy egyre több hasonlóságot fedez fel az asszony és Flaubert regényalakja, Bovaryné között.Tovább »
Július 19., kedd 20 óra

Bazi nagy görög lagzi 2.

 magyarul beszélő amerikai romantikus vígjáték, 94 perc, 2016
Szereplők: John Corbett, John Stamos, Nia Vardalos
Rendező: Kirk Jones
Forgalmazó: Freeman Film

Bazi nagy görög lagzi 2. Hogy a sok ouzo-e az oka (hoppá!) vagy éppen a Windex, nem tudhatjuk, de a Portokalos klán tagjain tizenhárom év se hagyott nyomot: egytől-egyig visszatérnek (igen, még a nagymama is), és jobban néznek ki, mint valaha! Hangosabbak, görögebbek és ragaszkodóbbak már nem is lehetnének, Ian és Toula lánya, Paris nagy bánatára. A pályaválasztás előtt álló lányt egyetlen cél vezérli: minél távolabb akar kerülni túlbuzgó pereputtyától.Tovább »
Július 21., csütörtök 20 óra

Ifjúság

 feliratos olasz-svájci-angol-francia filmdráma, 118 perc, 2015
Szereplők: Michael Caine, Harvey Keitel, Rachel Weisz
Rendező: Paolo Sorrentino
Forgalmazó: Mozinet

Ifjúság Egy Alpok-beli luxusszállodában pihen a már nyugdíjba vonult, világhírű zeneszerző és karmester, Fred és legjobb barátja, a filmrendező Mick. Fred a zenei karrierjét lezártnak tekinti, ám magától II. Erzsébet brit királynőtől kap meghívót, hogy lépjen fel Philip herceg születésnapján. A meghívást rögtön elutasítja, de a királyi család állhatatosnak bizonyul.Tovább »
Július 22., péntek 18 óra

Szerelem Máltán

 feliratos dán romantikus vígjáték, 90 perc, 2014
Szereplők: Bodil Jorgensen, Danica Curcic, Maria Rossing
Rendező: Hella Joof
Forgalmazó: Cirko Film

Szerelem Máltán Miután Lise megtudta, hogy férje megcsalta, felnőtt lányaival máltai szabadságra utazik. A lányok egymással versengve, meglepőbbnél meglepőbb módon próbálják felvidítani anyjukat, különböző vicces helyzetbe sodorva ezzel magukat.Tovább »
Július 26., kedd 18 óra

Életem NAGY szerelme

 magyarul beszélő francia romantikus film, 98 perc, 2016
Szereplők: Jean Dujardin, Virginie Efira, Cédric Kahn
Rendező: Laurent Tirard
Forgalmazó: Big Bang Media

Életem NAGY szerelme Egy férfi megtalálja Diane elveszett telefonját, és úgy dönt, meghívja őt vacsorára. Annak ellenére, hogy a találkozó jól sikerült, Diane-t zavarja a köztük lévő jelentős méretbeli különbség... Tovább »
Július 26., kedd 20 óra

Szex receptre

 spanyol vígjáték, 102 perc, 2016
Szereplők: Álex García, Natalia de Molina, Luis Callejo
Rendező: Paco León
Forgalmazó: ADS Service Kft.

Szex receptre Öt vicces történet a szexről és a szerelemről. A film középpontjában öt különböző pár áll, akiknek mindennapos, ám cseppet sem hétköznapi problémáit követhetjük nyomon, melyek olykor viccesek, olykor kicsit elgondolkodtatók, de alapvetően mindig a humoré a főszerep, és minden történetet összeköt a boldogság keresése, na meg persze a szex!Tovább »

Jelmagyarázat

Archívum

2018. március

2018. február

2018. január

2017. december

2017. november

2017. október

2017. szeptember

2017. augusztus

2017. július

2017. június

2017. május

2017. április

2017. március

2017. február

2017. január

2016. december

2016. november

2016. október

2016. szeptember

2016. augusztus

2016. július

2016. június

2016. május

2016. április

2016. március

2016. február

2016. január

2015. december

2015. november

2015. október

2015. szeptember

2015. augusztus

2015. július

2015. június

2015. május

2015. április

2015. március

2015. február

2015. január

2014. december

2014. november

2014. október

2014. szeptember

2014. augusztus

2014. július

2014. június

2014. május

2014. április

2014. március

2014. február

2014. január

2013. december

2013. november

2013. október

2013. szeptember

2013. augusztus

2013. július

2013. június

2013. május

 

Korábbi honlapunk, 2010-2013-as archívum »