Műsor


2017. szeptemberSzeptember 5., kedd 18 óra

Én és a mostohám

 magyarul beszélő francia dráma, 117 perc, 2017
Szereplők: Catherine Deneuve, Catherine Frot, Olivier Gourmet
Rendező: Martin Provost
Forgalmazó: ADS Service Kft.

Én és a mostohám Claire szerény, kissé szürke és sótlan egyedülálló nő, aki a tini fiának és a munkájának él. A közeli, a hírek szerint bezárásra ítélt kórházban szülésznő, és az égvilágon semmi közös nincs benne és az őt annyi év után megkereső Béatrice-ben. A bohém, önző és gyakran felelőtlen asszony súlyos beteg, és ha nem is akarja jóvátenni múltbéli bűneit, szeretné felidézni az emlékeket. Különben sincs hová mennie, pénzhez legfeljebb akkor jut, ha kártyán nyer...Tovább »
Szeptember 7., csütörtök 20.15 óra

A sóher

 magyarul beszélő francia vígjáték, 89 perc, 2017
Szereplők: Dany Boon, Laurence Arné, Noemi Schmidt
Rendező: Fred Cavayé
Forgalmazó: Vertigo Média Kft.

A sóher Francois életét születésétől fogva egyetlen dolog határozza meg: a spórolás. Az anyai jó tanácsot tökélyre fejlesztette, s miközben euró százezrei vannak a bankszámláján, lejárt szavatosságú ételeket fogyaszt, továbbá mindenről leszokott, ami költséges, s úgy általában pénzbe kerül. Még a barátnőjével is szakított születésnapja előtt, hogy ne kelljen ajándékot venni neki. Nem csoda, hogy a szomszédjai és munkatársai ki nem állhatják, és barátai sincsenek.Tovább »
Szeptember 11., hétfő 18 óra

Mérgezett egér

 feliratos osztrák-német vígjáték , 103 perc, 2017
Szereplők: Josef Hader, Georg Friedrich
Rendező: Josef Hader
Forgalmazó: Cirko Film

Mérgezett egér A zenekritikus Georg elveszíti állását a patinás bécsi napilapnál. Felesége, a nála jóval fiatalabb Johanna pont nemrég jelentette be, hogy gyereket szeretne, ezért Georg nem meri neki elmondani, mi történt. Ehelyett bosszúhadjáratra indul egykori főnöke ellen, és egykori, évtizedek után újra felbukkanó iskolatársával belekezd egy lerobbant hullámvasút felújításába.Tovább »
Szeptember 13., szerda 18 óra

Fiú a vonaton

 feliratos magyar-amerikai dráma, 80 perc, 2017
Szereplők: James Eckhouse, Tóth Barnabás, Szervét Tibor
Rendező: Roger Deutsch
Forgalmazó: Vertigo Média Kft.

Fiú a vonaton Egy amerikai rendező visszatér Budapestre sok évvel ezelőtt forgatott filmje vetítésére, amiben a gyermekvasutak világát mutatta be. A vetítés utáni napon találkozik egy fiatalemberrel, aki azt állítja, hogy ő az egyik, filmben látható kisfiú. Az időközben felnőtt férfinak nem tetszik, ahogy a rendező ábrázolta őt, és mindenáron beszélni akar vele erről. Ebédelni hívja, azonban ami egy egyszerű találkozásnak indul, hamarosan egy hol vicces, hol már-már hátborzongató autóúttá válik a magyar vidéken...Tovább »
Szeptember 13., szerda 20 óra

K.O.

 feliratos francia thriller, 115 perc, 2017
Szereplők: Laurent Lafitte, Chiara Mastroianni, Pio Marmai, Clotilde Hesme
Rendező: Fabrice Gobert
Forgalmazó: Mozinet

K.O. A sármos Antoine egy médiabirodalom fejeként nem ismer félelmet. A munkájában és magánéletében is kegyetlenül elnyomja és kihasználja a környezetét. Öltönyben lezserül feszítő playboy, aki éjszakáról éjszakára cseréli a nőket, és a benne felgyülemlő szenvedélyt bokszmeccseken éli ki. Miután egyik megalázott alkalmazottja felindultságból meglövi és Antoine kórházban ébred fel, mintha mindent kicseréltek volna körülötte. Hirtelen egy tökéletesen átlagos ember bőrében találja magát.Tovább »
Szeptember 14., csütörtök 18 óra

Wind River – Gyilkos nyomon

 magyarul beszélő angol-amerikai-kanadai krimi, 107 perc, 2017
Szereplők: Jeremy Renner, Elizabeth Olsen
Rendező: Taylor Sheridan
Forgalmazó: Vertigo Média Kft.

Wind River – Gyilkos nyomon Utunk a Wind River indiánrezervátumba vezet, ahol egy tinédzsert holtan találnak. Az említett területen nem ritkák a megoldatlan gyilkosságok. Most egy fiatal lány esett áldozatul. Az elkövetőket sokszor nem találják meg a világtól elszigetelt rezervátumban, de a mostani ügy más. Hamarosan egy FBI-ügynök érkezik, hogy a holttestet megtaláló férfivel közösen járjanak utána az ügynek. A barátságtalan és zárkózott helyiek nem könnyítik meg a páros munkáját.Tovább »
Szeptember 19., kedd 18 óra

Swingerklub

 feliratos dán romantikus vígjáték, 99 perc, 2017
Szereplők: Martin Buch, Mille Dinesen
Rendező: Mikkel Munch-Fals
Forgalmazó: Cirko Film

Swingerklub Az állandóan elégedetlen Adam izgalmat szeretne csempészni kényelmes, polgári életébe, ezért ráveszi feleségét, Irist, hogy elmenjen vele egy swingerklubba. A klub szabályai egyetlen dolgot tiltanak: a klubtagoknak nem szabad beleszeretniük egymásba. Adam azonban meglátja a gyönyörű fiatal lányt, Patriciát, és nem tud megálljt parancsolni érzelmeinek...Tovább »
Szeptember 19.,kedd 20 óra

A remény másik oldala

 feliratos finn krimi-vígjáték, 100 perc, 2017
Szereplők: Sherwan Haji, Sakari Kuosmanen
Rendező: Aki Kaurismaki
Forgalmazó: Cirko Film

A remény másik oldala Wikström utazó ügynök, aki egyszer csak megunja a férfiingekkel való házalást. Hátat fordít munkájának és eddigi életének: nagyobb összeget nyer pókeren, és vesz egy éttermet, hogy a vendéglátásban próbáljon szerencsét. Khaled, a szír fiú egy szénszállító hajó rakománya közé bújva érkezik Helsinkibe. Kérelmét elutasítják, de az országban marad, és egy napon Wikström éttermének hátsó udvarában bukkan fel. A férfi munkát ad neki. Hamarosan szűkszavú, ám annál szorosabb barátság alakul ki az étterem dolgozói és a fiatal menekült között.Tovább »
Szeptember 20., szerda 20 óra

Kisvárosi gyilkosok

 feliratos dán fekete komédia, 90 perc, 2017
Szereplők: Ulrich Thomsen, Nicolas Bro, Søren Malling
Rendező: Ole Bornedal
Forgalmazó: Vertigo Média Kft.

Kisvárosi gyilkosok A két középkorú kereskedő, Ib és Edward belefáradtak kiüresedett házasságaikba, és egy jobb életről álmodoznak az évek során összeszedett pénzükből. Egy nap hatalmasat veszekednek feleségeikkel, amelynek eredményeképp jól lerészegedve felbérelnek egy orosz bérgyilkost, hogy tegye el a nemkívánatos asszonyokat láb alól. Ám nagyon alábecsülik nejeiket, amelynek következtében az események olyan abszurd irányba bonyolódnak, hogy végül még ők kerülnek a bérgyilkos halállistájának az élére.Tovább »
Szeptember 26., kedd 20 óra

Hetedik alabárdos

 magyar vígjáték, 86 perc, 2017
Szereplők: Nagy Ervin, Bánki Gergely, Ujlaki Dénes
Rendező: Vékes Csaba
Forgalmazó: SkyFilm Production Kft.

A hetedik alabárdos Vékes Csaba filmje egy humoros karriertörténet, amelyben a mellőzött színész egy váratlan felkérésnek köszönhetően az „örök statiszta” szerepből a teátrum vezető rendezőjévé válik. Innentől nem csak saját álmaiért, hanem az egész társulatért is küzdeni kezd. A napjaink színházi világában játszódó, szürreális elemekkel tarkított szatírából kiderül, a főhős mit tud kezdeni a számtalan buktatót rejtő vadonatúj megbízatással, és az is, mit szólnak ehhez a kollégái?Tovább »
Szeptember 27., szerda 20 óra

A kairói eset

 feliratos svéd-dán-német-francia krimi, 96 perc, 2017
Szereplők: Fares Fares, Mari Malek
Rendező: Tarik Saleh
Forgalmazó: Cirko Film

A kairói eset Az egyiptomi forradalmat megelőző hetekben Noredin, a korrupt kairói rendőrség egyik nyomozója egy bárénekesnő meggyilkolásának ügyét vizsgálja a Nílusi Hilton szállóban. Az ügyről, amely eleinte egyszerű gyilkossági esetnek tűnik, hamarosan kiderül, hogy egy egyre nehezebben felgöngyölíthető, szerteágazó bűncselekmény-sorozat része, amelyben az egyiptomi felső tízezer is érintett. Noredinnak szembe kell szállnia az egész rendszerrel és önmagával is.Tovább »
Szeptember 28., csütörtök 18 óra

Ultra

 magyar-görög dokumentumfilm, 83 perc, 2017
Szereplő: Simonyi Balázs

Rendező: Simonyi Balázs
Forgalmazó: Mozinet

Ultra Az Ultra egyszerre vezet el a fizikai teljesítőképesség határára és az emberi lélek mélyére. Simonyi Balázs és forgatócsoportja öt versenyző küzdelmét mutatja be a legendás Spartathlon futóversenyen – a filmnek pedig igazi különlegessége, hogy a rendező is többszörös teljesítő, az öt szereplő közül az egyik maga az alkotó.Tovább »
Szeptember 29., péntek 18 óra

Az ígéret

 magyarul beszélő amerikai-spanyol történelmi film, 133 perc, 2016
Szereplők: Christian Bale, Oscar Isaac, Christina Le Bon
Rendező: Terry George
Forgalmazó: Vertigo Média Kft.

Az ígéret Az ígéret megtörtént eseményeket feldolgozó, nagyszabású történelmi film, amely az Ottomán birodalom végnapjai idején játszódik. Itt alakul ki egy szerelmi háromszög egy fiatal orvostanhallgató, egy amerikai újságíró és egy csodálatosan szép nő között. A nő és a kegyeiért versengő férfiak egy idő után már saját életükért is versenyt futnak a háttérben mind jobban forrongó fegyveres konfliktusban, s kalandos útjuk során igyekeznek épségben elhagyni az országot.Tovább »

Jelmagyarázat

Archívum

2018. február

2018. január

2017. december

2017. november

2017. október

2017. szeptember

2017. augusztus

2017. július

2017. június

2017. május

2017. április

2017. március

2017. február

2017. január

2016. december

2016. november

2016. október

2016. szeptember

2016. augusztus

2016. július

2016. június

2016. május

2016. április

2016. március

2016. február

2016. január

2015. december

2015. november

2015. október

2015. szeptember

2015. augusztus

2015. július

2015. június

2015. május

2015. április

2015. március

2015. február

2015. január

2014. december

2014. november

2014. október

2014. szeptember

2014. augusztus

2014. július

2014. június

2014. május

2014. április

2014. március

2014. február

2014. január

2013. december

2013. november

2013. október

2013. szeptember

2013. augusztus

2013. július

2013. június

2013. május

 

Korábbi honlapunk, 2010-2013-as archívum »