Jégvarázs 2., családi kedvezménnyel

November 23-tól vetítjük az év egyik legjobban várt mesefilmjét, a Jégvarázs 2. című családi kalandfilmet, a két Oscar-díjat nyert Jégvarázs folytatását. A filmre kedvezményes családi belépőket is kínálunk, amelyek először a november 16-i Animókán és Országos Rajzfilmünnepen vásárolhatóak meg a mozi jegypénztárában.

Az első rész legfontosabb kérdése megválaszolatlan maradt, de a folytatásban fény derül arra, miért született Elza varázserővel. A válasz egyszerre szólítja el a lányt és jelent veszélyt királyságára. Elza Annával, Kristoff-fal, Olaffal és Svennel együtt veszedelmekkel teli utazásra indul, hogy fényt derítsen a titokra. Legutóbb hatalma túl sok volt a világ számára, most azonban mindenki azt reméli, elegendő lesz. A történetben egy rejtélyes, elveszett északi nép is felbukkan, és több új szereplőt ismerhetünk meg az eddigi kedvencek mellett.

jegvarazs_akcio_660

A várva várt Disney-produkció zenéjét ezúttal is Robert Lopez és Kristen Anderson-Lopez szerezte, ők egy Oscart már bezsebeltek az előző rész „Let it go” („Legyen hó”) című betétdaláért. Az alkotók még egy aranyszobrot is hazavihettek a gáláról, mert a film elnyerte a legjobb animációs filmnek járó Oscart is. A 2013-as Jégvarázs a Disney eddigi egyik legnagyobb sikere volt.

A filmre különböző családi kedvezményeket kínálunk a 14 év alatti gyermekekkel érkező felnőttek (szülők, nagyszülők) számára. A kedvezményes belépők először a november 16-i Animókán és Országos Rajzfilmünnepen vásárolhatóak meg a mozi jegypénztárában.

A családi kedvezmény csak a pénztárban történő jegyvásárlásnál érvényesíthető, online csak teljes árú jegyeket lehet váltani. Jegyvásárlás: www.baratsagmozi.hu/jegy/

  
Címkék: