Kedvezményes Jégvarázs 2. gyerekcsoportoknak

A Barátság mozi kedvezményes vetítéseket szerveza  Jégvarázs 2. című családi animációs filmből  2019. december 7-én és 14-én, szombaton a délelőtti és kora délutáni órákban óvodás és iskolás csoportok részére. A vetítések időpontjával igazodunk az intézmények igényeihez.

A máig roppant népszerű, 2013-ban bemutatatott Jégvarázs a Disney eddigi egyik legnagyobb sikere volt, de a film egyik legfontosabb kérdése megválaszolatlan maradt – a folytatásban most fény derül arra, miért született Elza varázserővel. A válasz egyszerre szólítja el a lányt és jelent veszélyt királyságára. Elza Annával, Kristoff-fal, Olaffal és Svennel együtt veszedelmekkel teli utazásra indul, hogy fényt derítsen a titokra. Legutóbb hatalma túl sok volt a világ számára, most azonban mindenki azt reméli, elegendő lesz. A történetben egy rejtélyes, elveszett északi nép is felbukkan, és több új szereplőt ismerhetünk meg az eddigi kedvencek mellett.

Kérjük az intézményeket, hogy a jelentkezésnél pontosan adják meg a létszámot! A csoportokat kísérő pedagógus számára ingyenes a részvétel. Ha a csoport létszáma meghaladja a 20 főt, akkor két fő kísérő számára ingyenes a részvétel.

Jégvarázs 2.

A kedvezményes jegyeket 700 Ft/fő árban kínáljuk, amennyiben a csoport létszáma eléri a 15 főt. Lehetőség van arra is, hogy több csoporttal közösen szervezzék a mozilátogatást (a moziterem 60 fős). Sajnos, mozink nem akadálymentesített, ezért kérjük a kerekesszékkel érkezőket, hogy előzetesen értesítsenek minket a lentebb megadott telefonszámon, hogy segíthessünk a bejutásnál.

A vetítésekre a következő elérhetőségeken lehet jelentkezni: krainhoffer.andrea@fehervariprogram.hu, +36/70/443-7068

A fizetés előre utalással, bankkártyával és készpénzzel egyaránt lehetséges. Kérjük a jelentkezőket, hogy számlaigényüket szíveskedjenek előre jelezni, ellenkező esetben a számlát a befizető nevére állítjuk ki. Kérjük, hogy a számlát a bejelentkezés napjától számított két munkanapon belül online vagy személyesen, a mozi jegypénztárában egyenlítsék ki.

Szeretettel várjuk az óvodásokat és az iskolásokat a közönség soraiba!