Csajos est: Szülőnek lenni mindenekelőtt

A következő Csajos esten ismét egy komoly témáról esik szó: a Barátság mozi népszerű sorozatának október 19-i alkalmán a szülőségről, a gyermeknevelésről, a néha megoldhatatlannak látszó helyzetekről hallhat a közönség. Az előadó Csattos Ilona önismereti előadó, life coach, tudatos jelenlét mentor lesz. A beszélgetést követően a Beugró a paradicsomba című amerikai romantikus vígjátékot vetíti a város művészmozija – az estre minden jegy elkelt.

„Ez a legjobb a dolog a világon” vagy „Rémesen fáradt, ideges és stresszes vagyok, soha semmire sincs időm” – vajon melyik megállapítás igaz a szülőségre? Ha őszinték vagyunk magunkkal, valószínűleg mindkettő. Melyik életkorban könnyebb: amíg kicsi a gyerek, vagy amikor önálló akarattal egyre többször szeretne mást, mint amit szülőként gondolunk? Nem könnyű kérdések, és a megoldás sem egyszerű – van, hogy segítség nélkül nem is sikerül megtalálni azt az utat, amelyen járva szülő és gyerek képes jól együtt „működni”, egymást és önmagát sem feladva harmóniában élni.

csattos_ilona_7-1024x700-1_660

Az októberi Csajos esten a mit jelent szülőnek lenni kérdését járja körül a szakértő vendég, Csattos Ilona önismereti előadó, life coach, tudatos jelenlét mentor, aki személyes tragédiák, komoly betegségek után több mint húsz éve fordult az ezotéria, a spiritualitás világa felé, hogy megismerje a tudat működésének mélységeit. 2003 óta tart előadásokat, amelyeken sok ezer emberrel ismertette meg felismeréseit, tapasztalatairól könyvet is írt. Különösen nagy figyelmet szentel a gyermekeknek, hiszen a szülők új látásmódja által az ő problémáik is megszűnnek. „Ne csak szülőként élj tudatosan, hanem tudd megőrizni az egyensúlyt életed minden területén. Helyezd magad első helyre, mert azzal adod legtöbbet a gyermekednek, ha te jól vagy” – írja többek között honlapján. Október 19-én, szerdán este hat órától ehhez kaphatnak majd tanácsokat az érdeklődők Csattos Ilonától.

Az előadást követően a Beugró a paradicsomba című amerikai romantikus filmet láthatják az estre jegyet váltó nézők. Rég elvált, de azóta is egymásra neheztelő párt alakít a két Oscar-díjas, Julia Roberts és George Clooney a vígjátékban, mégis kénytelenek szövetkezni, hogy megakadályozzák lányuk elhamarkodottnak vélt esküvőjét Balin – a hirtelen jött házasodásban saját hibájukat vélik viszontlátni, amire mindketten fanyalogva gondolnak vissza. A terv persze kiderül, és már nemcsak egymással, de lányuk haragjával is meg kell küzdeniük.

Az október 19-i Csajos estre már kaphatók jegyek a mozi pénztárában és online is:

Jegyvásárlás »

csajos_2022_okt_893x401_1920x1005.cdr

  
Címkék: