Indul az évad a Barátságban

A nyári szünet után augusztus 22-től ismét várja nézőit a Barátság mozi, az évad Quentin Tarantino új, világsztárokat felvonultató filmjével indul. Újdonságokkal is szolgál a Barátság: szeptemberben indul a Szépkorúak szerdája és Csajos estből is kettő lesz ezentúl.

Nincs nagyobb esemény annál a filmes világban, mint amikor a kétszeres Oscar-díjas amerikai rendező, Quentin Tarantino rendez: 9. alkotása, a Volt egyszer egy… Hollywood hihetetlen szereposztással készült, ismét különleges, véres és gyilkos humorú. Főszereplői világsztárok: Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Al Pacino, Kurt Russell, Michael Madsen, Dakota Fanning, Luke Perry – ezzel a filmmel indítja következő évadát a Barátság mozi ma délután. Aki augusztus 25-ig online megváltja jegyét a filmre, sorsoláson vesz részt, a szerencsés nyertest másodmagával meghívják a Barátság mozi októberi VIP-vetítésére.

once_upon_4_660

A mozi több újdonságot is kínál szeptembertől. A Csajos estekből mostantól havonta kettő is lesz, az első alkalommal, szeptember 4-én párkapcsolati problémákról és megoldásokról Kálmán Helénával beszélgethetnek az érdeklődők, szeptember 18-án pedig a szépség és egészség összefüggéseiről Papp Zsuzsannával válthatnak szót.  A Szépkorúak szerdája című vetítéssorozatban a nyugdíjasok minden hónap második szerdáján kedvezményes áron, mindössze 700 forintért nézhetik meg a Barátságban a nemzetközi és hazai art sikerfilmeket. Az iskolák számára év eleji akciós vetítéseket szervez a mozi.

Más most érdemes készülni a Mozinet Filmnapokra: október 17–19. között premier előtti vetítések és díjnyertes filmek várják az érdeklődőket a Barátság moziban is.

Részletes műsor, online jegyrendelés »

  
Címkék: