Lagziba hív a Szépkorúak szerdája

Minden idők egyik legjövedelmezőbb romantikus vígjátékának harmadik részét tűzi műsorára a Barátság mozi az októberi két Szépkorúak szerdáján: október 11-én és 18-án 15 órakor a Bazi nagy görög lagzi 3. című filmet láthatják kedvezményes áron a nyugdíjas nézők. Az előadásokra már váltható belépő a pénztárban és honlapunkon.

Több mint húsz éve mutatták be a Bazi nagy görög lagzi első részét, amely eredetileg színpadi produkcióként született meg, egyszemélyes darabként: Nia Vardalos a saját görög-amerikai családja és élményei nyomán írta és adta elő kis Los Angeles-i színházakban. Az előadást látta a szintén görög származású Rita Wilson, aki annyira beleszeretett, hogy férjével, Tom Hanksszel elhatározták, filmet készítenek belőle. A forgatókönyvért Nia Vardalost Oscarra jelölték, a film pedig minden idők egyik legjövedelmezőbb vígjátéka lett: ötmillió dolláros költségvetése mellett csaknem 370 milliós összbevételt hozott.

A folytatás több mint egy évtized múlva, 2016-ban készült el, most pedig itt a harmadik rész, amelyben a népes és lármás Portokalos család visszatér ősei földjére, Görögországba, hogy újabb lagzin vegyen részt. Az új romantikus vígjáték már a fiatalokat célozza Ámor nyilával: Toula (Nia Vardalos) és férje (John Corbet) szerelmi civódásai helyett a lányuk életének romantikus viharai állnak a középpontban – az ifjú szerelmeseket Elena Kampouris és Elias Kacavas alakítja. Nia Vardalos íróként, rendezőként és egyik főszereplőként is jegyzi a produkciót, amely tisztelgés a két éve elhunyt Michael Constantine előtt, aki az előző filmekben Toula apját, Gust játszotta.

SZEPKORUAK_OKT_1318_660

A Szépkorúak szerdája négy évvel ezelőtti indulása óta népszerű az idősebb korosztályhoz tartozó mozilátogatók körében. A Barátság mozi minden alkalommal igyekszik olyan filmet műsorra tűzni ezeken a vetítéseken, amelyek igényt tarthatnak a szépkorú nézők figyelmére. A vetítésekre a nyugdíjasok 700 forintért válthatnak jegyet a mozi honlapján és a pénztárban – a délutáni előadásokra a fiatalabbakat is várják, ők teljes áron vásárolhatnak belépőt a filmekre.

Jegyvásárlás »