Házirend

A Barátság mozit a Fehérvári Programszervező Kft. működteti.

A mozijegy vásárlásával a vásárló tudomásul veszi és elfogadja a jelen házirendben foglaltakat.

Az épület területén minden látogatóra kötelező érvényű a Házirend és a tisztaság betartása, alapvető elvárás a másik vendég tiszteletben tartása, a kulturált viselkedés.

Az épület egész területén tilos a dohányzás és az alkoholfogyasztás, valamint minden olyan tevékenység, amely a Fehérvári Programszervező Kft. tevékenységén kívül esik, jogszabályba ütközik, illetve közerkölcsöt sért. Az intézmény engedélye nélkül kereskedelmi-, reklám- vagy propagandatevékenység végzése tilos.

A Barátság moziban szigorúan tilos a kép- és/vagy hanganyag rögzítése bármilyen eszközzel. A filmvetítés alatti kép- és/vagy hangrögzítés bűncselekmény, és feljelentést von maga után.

A Barátság mozi nem vállal felelősséget a reklámokban, előzetesekben és a filmekben elhangzott tartalmakért.

Belépőjegyet minden néző köteles váltani! Amennyiben a vetítés technikai okok miatt elmarad, a megváltott jegyeket a pénztárban visszaváltjuk.

Az online lefoglalt jegyeket a vetítés megkezdése előtt legkésőbb 15 perccel át kell venni a jegypénztárban. Az időben át nem vett foglalásokat a rendszer automatikusan törli. A lefoglalt jegyeket nem áll módunkban soron kívül kiadni.

A 3D-s vetítésre szóló mozijegy ára magába foglalja a vetítéshez szükséges szemüveg használati díját. A szemüvegek a mozi tulajdonát képezik, a vetítés végeztével vissza kell adni! Amennyiben a szemüvegeket sérülten kapjuk vissza, úgy az árát, azaz 12.900 Ft-ot a néző (18 életév alatt annak gondviselője) köteles megtéríteni.

Az épületbe behozott értéktárgyakért nem vállalunk felelősséget.

A pénztártól való távozás után reklamációt nem fogadunk el.

A Barátság mozi jegypénztárában nem lehet utalvánnyal fizetni. Amennyiben a moziban vásárolt ajándékjegyet kívánja felhasználni, kérjük azt előre jelezni e-mailen vagy telefonon, legkésőbb a vetítés napjáig.

Ha a néző vetítés közben ételt/italt fogyaszt, vagy viselkedésével, hangoskodásával zavarja az előadás élvezetét, a mozi munkatársa felszólíthatja őt a terem elhagyására – amennyiben a néző a felszólításnak nem tesz eleget, a gépész leállítja a vetítést.

A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!

A műsorváltozásról legkésőbb a változással érintett előadás kezdetéig adunk ki tájékoztatást a Barátság mozi internetes oldalain és személyesen a jegypénztárnál.