Közlemény

Kedves Nézőink!

A november 3-án este bejelentett újabb korlátozások szerint a mozikban és színházakban csak minden harmadik székre ülhetnek le a nézők – tehát két ember között legalább két széket kell kihagyni –, a közvetlenül egymás mögötti ülőhelyeket sem lehet elfoglalni, és a különböző sorokban is tartani szükséges a másfél méteres védőtávolságot.

Nézőterünket ennek megfelelően alakítottuk át – belépőket az alábbi ábra szerint lehet váltani, a zölddel jelölt helyekre. Akik már megváltott jegyekkel rendelkeznek, számítsanak arra, hogy csak ezekre a helyekre ülhetnek le, ebben munkatársaink segítenek nézőinknek.

sorok_vegleges_660

Hogy megkönnyítsük nézőink új szabályok szerinti tájékozódását, a nem használható székeket szalaggal rögzítettük a mozi vetítőtermében. Kérjük, ne távolítsák el a szalagokat, és csak a szabadon maradt székeket használják!

_20201104_144410_660

Ahogy eddig, úgy ezután is mindent megteszünk azért, hogy a hozzánk érkező, filmet szerető nézők egészségét megóvjuk. Kézfertőtlenítőt találnak a mozi előterében, a maszk viselése pedig kötelező!

Köszönjük, hogy eddig is fegyelmezetten betartották az előírásokat! Vigyázzunk egymásra, vigyázzanak magukra!

Köszönjük, hogy velünk maradnak!