Szépkorúak szerdája: szeptembertől újra

Szeptemberben újraindulnak a Barátság mozi havi rendszeres programjai, így a Szépkorúak szerdája is. Szeptember 13-án és 20-án is kedvezményesen mozizhat az idősebb korosztály: mindkét szerdán az Ürömapám című amerikai vígjátékkal várja közönségét a város művészmozija. Az első vetítésre már minden jegy elkelt, de a másodikra a nyugdíjasok 700 forintért válthatnak jegyet a mozi honlapján és a pénztárban.

Amerika jelenleg egyik legmenőbb komikusa, illetve a két Oscar-díjat is magáénak tudó Robert De Niro egyesítik erejüket a vígjátékban, amelyet a mozi szépkorú nézői kedvezményesen tekinthetnek meg szeptember 13-án délután három órától. A humoristaként ismert Sebastian Maniscalco kisebb szerepekben már feltűnt a filmvásznon, többek között Scorsese 2019-es gengsztereposzában, Az írben is láthatták őt a nézők. Az Ürömapámban nemcsak főszereplőként, de forgatókönyvíróként is jelen van. A film sztorijához saját tapasztalataiból inspirálódott.

Sebastiant (Sebastian Maniscalco) meggyőzi a menyasszonya, hogy a július 4-ei nemzeti ünnep alkalmából vigyék magukkal látogatóba a vőlegény olasz származású, házsártos édesapját (Robert De Niro) a nő szupergazdag és rendkívül különc rokonságához a hétvégére. Sebastian, ha visszakozva is, de elfogadja az ajánlatot, de arra egyikük sem számít, hogy a különböző vérmérsékletek ütközése olyan kaotikus eseményláncolatot indít el, ami után kő kövön nem marad.

SZEPKORUAK_szept_660

A Szépkorúak szerdája indulása óta népszerű az idősebb korosztályhoz tartozó mozilátogatók körében. A Barátság mozi minden alkalommal igyekszik olyan filmet műsorra tűzni ezeken a vetítéseken, amelyek igényt tarthatnak a szépkorú nézők figyelmére. A vetítésekre a nyugdíjasok 700 forintért válthatnak jegyet a mozi honlapján és a pénztárban – a délutáni előadásokra a fiatalabbakat is várják, ők teljes áron vásárolhatnak belépőt a filmekre.

Jegyvásárlás »