Kimozdulás a szürke hétköznapokból a Csajos esten

A Barátság mozi novemberi első Csajos estjének témája a szokásainkhoz való ragaszkodás, a mindennapjaink beszürkülése, és az ebből való kiszakadás volt. Bárányos Edit önismereti tréner, intuitív coach és filozófus arra irányuló tanácsokat adott, hogyan tudjuk elkerülni a csüggedtség állapotát, és hogyan kerüljünk ki belőle, ha már oda jutottunk.

Az est előadója a közönséghez intézett kérdésekkel nyitott: olyan mindennapi helyzeteket vázolt fel, melyek a legtöbb ember számára ismerősen hangzanak, igyekezve ezzel aktívan bevonni a nézőket az előadásába.

IMG_7031

Bárányos Edit hét fő pontot határozott meg, melyek mentén apró lépésekben megnyílhatunk az új dolgok felé, és világosságot csalhatunk komor hétköznapjainkba. Egy személyes történettel példázta, miként hat ránk saját megjelenésünk, és hogy a viselkedésünk megváltozásával az is megváltozik, mások hogyan viszonyulnak hozzánk.

IMG_7040

Összefoglalásképpen a közönséget bevonva öt „Fontos, hogy…” kezdetű mondatot fogalmazott meg, melyeket az életünk megváltoztatása érdekében jó szem előtt tartani.

IMG_7036

Az előadás után a Dzsungelhajsza című amerikai akcióvígjátékot tekinthették meg a nézők. A valamikori különleges osztagos, Mason Pettis nem mindennapi feladatra vállalkozik, hogy kizökkentse magát a nyugdíjas katona napjainak szürke monotonitásából: elvállalja egy balhés újságíró védelmét, aki egy hírhedt diktátorral akar interjút készíteni. A bonyodalmak akkor kezdődnek, amikor az interjú kezdetén felkelők puccsot hajtanak végre, az ex-zsoldos és az újságíró pedig a dzsungelen keresztül menekülni kényszerülnek.

  
Címkék: