A személyiségfejlesztésről a Csajos esten

Önmagunk megismerésének lehetősége, a személyiségfejlesztés áll a Barátság mozi február 7-i Csajos estjének középpontjában: az est előadója, dr. Szalai Erika érzelmi intelligencia fejlesztő, személyiségfejlesztő szakember ennek módszereibe vezeti be a közönséget.  A 18 órakor kezdődő előadás után az Előző életek című amerikai-dél-koreai filmet tekinthetik meg a résztvevők; jegyek már válthatók a mozi honlapján és pénztárában.

Szalai_Erika-270Mindenki arra vágyik, hogy boldog, kiegyensúlyozott, nehézségek és problémák nélküli élete legyen. A fájdalmakat, a nehéz érzéseket, problémákat azonban nem tudjuk elkerülni, de önismeretünk fejlesztésével képesek leszünk hatékonyan megküzdeni életünk nehézségeivel. Dr. Szalai Erika előadásában bemutatja a személyiségfejlesztés módszereit, beszél arról, miért fontos az önismeret és hogyan kerülhetünk közelebb önmagunkhoz, hogy aztán azt életet élhessük, amilyet szeretnénk. „Az önismereti út hosszú és nem mindig könnyű. A magunkba fektetett idő azonban megtérül és a változás az élet minden területén jelentkezik” – állítja a szakember.

Dr. Szalai Erika a győri Személyiségfejlesztő Akadémia után elvégezte a párkapcsolati segítő képzést, jelenleg pedig a személyiségfejlesztő terapeuta képzésen vesz részt. „Tanulmányaim során nagyon sokat tanultam saját magamról és az emberi kapcsolatokról, ezeknek, és a megélt élményeimnek köszönhetően más szemmel nézem a világot. Fontosak számomra az értékes emberi kapcsolatok, kedvelem a mély, őszinte beszélgetéseket” – mondja magáról az est előadója, aki munkája során gyerekekkel, kamaszokkal és felnőttekkel egyaránt foglalkozik.

Az est második felében vetített Előző életek szívszorító történet az életre szóló döntésekről, kihagyott lehetőségekről és az igaz szerelemről. Az amerikai-dél-koreai film hősei, Nora és Hae-sung gyerekkorukban a legjobb barátok voltak, de a kislány elköltözése szétválasztotta őket egymástól. Húsz évvel később online újra egymásra találnak, azonban felnőttként már egészen máshol tartanak az életükben. A személyes New York-i találkozás mindkettejükben váratlan érzelmi lavinát indít el, és rákényszeríti őket, hogy végre szembenézzenek a valódi érzéseikkel.

A február 7-i Csajos estre már kaphatók jegyek a pénztárban és honlapunkon:

Jegyvásárlás »

A rendezvény sajtónyilvános.

csajos_2024_feb_7_660

  
Címkék: